Xenn, jouw kompas in energieland

In tijden van stijgende prijzen, nieuwe tarieven en allerlei moderne regeltjes zit iedereen met vragen en twijfels. Terecht. Dankzij Xenn krijg je meer duidelijkheid zodat je jouw verbruik altijd onder controle hebt.

duidelijkheid capaciteitstarief

Duidelijkheid over het capaciteitstarief

Sinds 1 januari 2023 wordt een deel van je elektriciteitsfactuur bepaald door het capaciteitstarief. Dit is vooral belangrijk voor wie een digitale teller heeft. Maar wat verandert er precies en welke invloed heeft dat op jouw verbruik?

Lees meer

inzicht energie factuur

Meer inzicht en controle over je factuur

Xenn berekent de actuele kosten van je energieverbruik zodat je je voorschot kan aanpassen en verrassingen met de eindfactuur vermijdt.
Via de app krijg je gemakkelijk toegang tot de belangrijkste gegevens om je verbruik en facturen op te volgen. Voor absolute duidelijkheid en piepkleine details kan je in het dashboard terecht.

Lees meer

slim verbruiken

Echt slim verbruiken dankzij connectiviteit

Door de informatie van je digitale meter, elektrische voertuig, zonnepanelen en andere slimme toestellen onder te brengen in dezelfde app volg je jouw verbruik beter op dan ooit tevoren.
In de toekomst zal Xenn je toestellen en elektrische voertuig zelf kunnen aansturen om op het ideale moment elektriciteit af te nemen. Zo hoef je nooit meer wakker te liggen van hoge pieken.

Lees meer

Cases

Probeer Xenn als eerste uit

De Xenn app is jouw kompas in energieland. Dankzij de slimme zelflerende app heb je altijd de volledige controle over jouw verbruik en krijg je de gevolgen ervan eindelijk duidelijk te zien.

  • Impact capaciteitstarief in euro’s
  • Vermijd te hoge of te lage voorschotten
  • 24/7 real-time inzicht over je verbruik en je factuur
  • Eerste lancering in juni 2023

Word als eerste Xenn en schrijf je nu in op onze vroege vogels lijst

Xenn geeft jouw duidelijkheid over je gebruik. Schrijf je nu en wees er als de eerste bij.

Bedankt

Je bent ingeschreven.
Je ontvangt een mail met de volgende stappen.