Xenn, jouw kompas in energieland

In tijden van stijgende prijzen, nieuwe tarieven en allerlei moderne regeltjes zit iedereen met vragen en twijfels. Terecht. Dankzij Xenn krijg je meer duidelijkheid zodat je jouw verbruik altijd onder controle hebt.

inzicht energie factuur

Meer inzicht en controle over je factuur

Je energiefactuur is een kluwen en elk trimester verandert er wel weer iets aan. Dankzij Xenn weet je op ieder moment waar je aan toe bent en hoeveel je kosten zijn. Xenn volgt de meest recente tarieven op de voet op en toont je op ieder moment of je een goed contract hebt of niet.

Lees meer

duidelijkheid capaciteitstarief

Duidelijkheid over het capaciteitstarief

Over het nieuwe capaciteitstarief is er al veel gespeculeerd en geschreven. Maar wat is nu de waarheid? Dankzij Xenn zie je op ieder moment wat nu de echte impact van dat capaciteitstarief is voor jou in euro's. Je weet altijd hoeveel je nu meer of minder dan vroeger betaald. Je kan zelfs een alarm instellen dat je toelaat om je verbruik op tijd aan te passen.

Lees meer

slim verbruiken

Xenn wordt in de toekomt niet enkel een energiemonitor maar een echte budget buddy.

Door de informatie van je digitale meter, elektrische voertuig, zonnepanelen en andere slimme toestellen onder te brengen in dezelfde app volg je vandaag jouw verbruik al beter op dan ooit tevoren. In de toekomst zal Xenn je toestellen en elektrische voertuig zelf kunnen aansturen om op het ideale moment elektriciteit af te nemen.

Lees meer

Cases

Blijf een stap voor op je energiefactuur

Xenn is jouw kompas in energieland. Dankzij de slimme zelflerende app heb je altijd realtime inzicht in je verbruik.

  • Volg je verbruik live op in euro’s en kilowattuur
  • Vermijd verrassingen bij je eindafrekening
  • 100% leverancier onafhankelijk advies

Bij aankoop krijg je een dongle voor in je digitale meter en 1 jaar gebruik van de app.

€59,95

ik word Xenn