Xenn streeft ernaar om de app zo toegankelijk mogelijk te maken. We mikken op een maandelijkse kost van minder dan €3 voor het basispakket. De eenmalige aanschaf van een dongle zou minder dan €30 kosten.

Nee, Xenn is een product van Re.alto. We zijn een neutrale speler op vlak van energieleveranciers.

Neen, helaas werkt Xenn niet zonder digitale meter.

Als je een digitale meter hebt, kan je Xenn binnenkort ook gebruiken buiten Vlaanderen. We werken momenteel nog aan de vertaling voor Wallonië en Brussel.

Voor Nederland moeten we de leverancierstarieven nog verwerken.

Stop de dongle in de P1-poort van je digitale meter. Deze poort zit onder het groene klepje op de meter in je meterkast. Let op: de meeste meters hebben twee poorten: P1 en S1. De Xenn dongle werkt enkel via de P1-poort.

Wellicht heb je de P1-poort nog niet geactiveerd via Fluvius. Log je in op mijn.fluvius.be en volg de instucties in de app om je P1-poort te activeren. Contacteer support als het daarna nog steeds niet lukt.

Misschien vind je de app niet omdat jouw smartphone niet compatibel is. Zorg voor de meest recente besturingssoftware door je smartphone up te daten en probeer opnieuw. Contacteer support als het daarna nog steeds niet lukt.

Via het dashboard op de website krijg je een volledig overzicht van alle data die Xenn verzamelt. Zo weet je ook welke informatie Xenn bezit. Maar wees gerust, we gaan die gegevens niet delen of doorverkopen aan derden, tenzij we ze netjes samenvoegen met alle andere gebruikers zodat jouw gegevens volledig annoniem blijven.

Dat is je volste recht. Stuur ons even een mailtje op support@xenn.be en we verwijderen je data. Hou er wel rekening mee dat de Xenn app daarna niet meer zal werken.

Probeer Xenn als eerste uit

De Xenn app is jouw kompas in energieland. Dankzij de slimme zelflerende app heb je altijd de volledige controle over jouw verbruik en krijg je de gevolgen ervan eindelijk duidelijk te zien.

  • Impact capaciteitstarief in euro’s
  • Vermijd te hoge of te lage voorschotten
  • 24/7 real-time inzicht over je verbruik en je factuur
  • Eerste lancering in juni 2023

Word als eerste Xenn en schrijf je nu in op onze vroege vogels lijst

Xenn geeft jouw duidelijkheid over je gebruik. Schrijf je nu en wees er als de eerste bij.

Bedankt

Je bent ingeschreven.
Je ontvangt een mail met de volgende stappen.